måndag 25/11

en dag som jag trodde sku va bra, men slutade inte sådär populärt om vi säger så.
Dan började bra med att det gick bra på nya jobbet (förjobbet) och det rullade på sen så åkte jag hem en timme å glodde på serie och sen vidare till andra jobbet och där gled dagen på med några humörvridningar men annars bra!
Sen träning som gällde å då började kroppen få nå fel, ont så förbannat i magen och skakade och hjärtat klappade så träningen gick inte bra alls.
Sen bar de av ti koti efter pizza eftersom att mina föräldrar har vart i sverige idag så ingen mat hemma. 
 
Jag har en hel del att planera in på mina timmar jag jobbar nu som språkstöd i svenska, en SJUKT ny utmaning och vet inte om jag har tagit vatten över huvudet men de ska gå bra! Men sitter fast i allt, fantasin e borta känns de som, att ja bara puttrar fram. åh.
 
Och inte nog med det, vår älskade mysan, kattn, så har blivit as dålig på nån dag bara så that sucks. Men hon är värd att slippa må dåligt och nu är det sista katten som lever av dom jag har levt med i hela mitt liv, så de e ganska tungt faktiskt att måsta se dom bli dåliga och tas bort. Inte kul alls.
Men håller tummarna att hon mår bättre imorgon och att hon slipper lida <3
 
nu måst jag sova, saknar min fästman SJUUUKT mycket. och denne herreman har inga planer att glida med mej hem heller, jag vill också hänga i jöönnet! 
 
tack å gonatt.

tumblr - http://paaaatriciah.tumblr.com/

vistale:

Aventador | via
 

Söndag

Är helt slut, har nu spelar ishockey i två dar i rad. Så kroppen är ganska slö haha ;)
Matchen i lördags gick bra, vi vann med 6-2, sjukt kul var det! :D men idag gick det inte lika bra, vi förlorade med 6-3 men det var ju som de va ;) vi alla var ganska mosiga och trötta så men nästa gång vinner vi! ;)

Nästa match som vi har hemma är om två helger mot SHK, så de ska vi se hur går! :D

Nej nu ska ja upp å se på GG med finaste svärmor!
Ha de