Jävla skit

Jaha. Då va dethär året officiellt mitt livs sämsta år. Tycker jag för stunden i alla fall.
Min hårddisk, externa, som var full av mina bilder från allt, stundenten, studio bilder, dop, hockey, Nilo, Lovis, elmia mässan, ALLT!!!! Är borta. FAR ÅT HELVETE är vad jag har att säga till det.
Eller jag kan betala 1290€ för att kanske då tillbaka dom, kanske?!?! 
Mina bilder är värda 1300€ för mig, så det är bara att skrapa ihop till det nu då

Fy satan för dethär. Fy fan. Jag är så jävla arg och ledsen. 
Finns ingen vettig förklaring varför den gick sönder, ännu värre.

Ja nu ska ja på jobb då. Känns jätte bra. Det ända jag vill nu, är att lägga mig under täcket och låtsas som att dethär inte har hänt, allt mitt psykiska inte finns, att cancer inte finns. 

SÅNT E LIVET

har mycket på gång känns det som, heltaiden- Bara en massa dåliga saker som händer justnu känner jag, inget positivt kommer upp nästan eller det försöker men det spelar ändå ingen roll för allt det andra tar över.
Så igår hade vi träningsmatch, jag kom lite senare på grund av att jag jobbade så men då ja steg in i matchen var det 2-1 till grabbarna. Ingen värkade riktigt positiv i båset när jag kom, alla var arga över att det gick dåligt tp, så man hade inte så stort hopp när resten av laget redan hade gett upp kändes det som,ur min synvinkel. Men som tur var det bara en träningsmatch och killarna var duktiga och man ser hur mycket bättre spel dom har än oss, jag kände mig som en vilsen höna många gånger. haha
Men slutresulatet blev 13-2 tror jag, så över slutsiffrorna skämms jag lite faktiskt, vi kan så mycket bättre än så men alla hade väl i hjärnorna att det bara var en träningsmatch så, det blev som man gör det till. Men vi kan så mycket bättre än så så jag var inte alls irriterad över det men skämdes lite pågrund av att vi är bättre än så! 
Men nu håller jag tummarna att vi får ingång spelet och slår skiten ur Västerås om några helger! ;)
 
Annars så skulle jag kunnat få jobba extra imorse men jag har ju inte fått sova ordentligt snart i en vecka, så ja måste få vila. Inatt låg jag vaken mellan 2-4 så ja. inte så trevligt och matti vill inte sova med mej pga av att jag hostar så mcket vilket jag förstår. Men onsdag så ska ja ti läkare för allt skit jag har haft för mig och se vad det är för fel riktigt.
 
Nu måst jag in till stan och se om mitt älskade externa är vid liv.
 
ha de!

är inte sådär jätte aktiv

ja, rubriken talar, har inte riktigt orkar skriva, är så mycket man sku kunna skriva.
Allt händer justnu känns det som, dethär året, säger bara blandat med skit och älskvärt.
 
Nu sitter jag i alla fall på bibban och jobbar lite extra (vet att jag inte ska skriva men nu när jag har sug och har plockat en hel del böcker så är ja väl lite värd en stund när man orkar skriva nått här), ganska skönt att jobba här lite då och då, bekvämt och skönt :)
Imorse skulle jag däremot kört ekonomikörning men kom knappt ur sängen imorse, mådde skit. Helt underligt faktsikt, vet inte vad jag har för fel som vanligt.

Men i helgen bestod det av att umgås med ssiiisstaah som kom hem över helgen!!!! Skit nice!
Vi gled runt på stan och i lördags var det fest på g först till julia sen ti björn en sväng och sen arken. Faktiskt lyckad! Ingen farlig bakfylla hade jag iaf ;) haha
 
Det var menat att det skulle ha vart dubbelmatch mot Iron nu i helgen men det blev inte så för att dom hade inget lag för tillfället så nu är man totalt ledig för helgen förutom att fira Oskar, som äntligen har blivit 18 och kan bli kackafull på arken.haha
 
Annars så rullar det på, har ganska mycket negativt som händer nu, så psykiskt mår ja nog inte sådär extremt bra men de lär väl brinna av just och alla får ta del av det. Stackars er säger jag bara i förväg ;)
 
nej nu ska ja göra annat, ha de!