Livet rullar på eller iväg

Känns som att tiden bara springer iväg från en, man hinner inte riktigt med. Sommarn försvnn i ett nafs och nu är snart hösten här och man har redan inget att göra på en lördag kväll som gårdagen. Igår var jag med Riina och tittade på A-lagets andra träningsmatch och efter det var vi och käkade med Matti och Björn. Sen for vi hem ti mej och ja, man hittade int på nått vettigt så dom bollade med fotboll och ja drack några öl. Chillmarkill. 
Sen senare så kom Oskar också dit och björn och matti höll fortfarande på med dendär bollen och sökte andra grejer för att fördriva tid, haha. Sommarn är över..
 
Nu ligger jag förövrigt i sängen och ska väl dra mitt feta arsul ur sängen och käka frukost, sen förhoppningsvis få tag i Ida så ja får träffa henne! :) 
Senare ikväll ska jag försöka dra iväg på damträning också, är nämligen förkyld, så igår kunde jag inte vara med men ikväll måste jag försöka! 
 
Imorgon är de måndag igen, lång måndag med stängning på jobbet och sen barmarksträning. 
Alltså denhär bloggen är ganska tom för ja orkar inte riktigt skriva så mycket alla dar men fotobloggen är nog lite mer aktiv så kika in där!
 
Ha de!

Helgens bilder






.



Shit va tungt det är. Och jag är bara en utifrån, känt honom i 5 år men ändå för mej e de jobbigt. 
Väntan på att han ska komma upp för trappan, se honom nere i fåtöljen med glasögonen på pannan, uppe vid bordet med Aftonbladet och en öl i glaset. 
Hur ska de gå imorgon?