Minisemester ti jönnet









Inställning till OS, VM matcher

De flesta är trötta på alla svenskar som ska för de första ta ut vinsten i förväg, alla gånger det har varit Sve-fin så har Sverige lagat tidningar eller arena fester även fast de inte vet om de kommer vinna. Då ser vi finnar dom tar de som de kommer bara och ser fram emot en bra match.

Jag är ingen dålig förlorare men jag blir när folk som inte vet vad hockey e, går till eller bara hejar på ett lag för att de är bra, som är så kaxiga? But why?! 
Dom har 50% chans att vinna = lika stor chans som för Finland? 
Varför skriva ut på sina tidningar, vi krossar dem, Finland har ingen chans, de är inget utan rask? Haha 2-1, ett as snyggt mål och ett powerplay mål är ingenting. En 2-1 ledning kan vända när som helst och för att dra upp gammalt, 6-1 det är en vinst som man kan av kaxig över, då krossade man motståndar laget.
Så Sverige kom ner på jorden och sluta förstöra för erat lag med er inställning supportrar! 
Att finnar, när de vinner skriver: JA! Nu krossade vi er eller nu jävlar vann vi!
Är för att från första början har svenskarna som vanligt tagit ut vinsten i förväg och då får man lusten att säga ett: jah! Sluta ta vinsten i förväg för man kan förlora!

Jag älskar hockey och när folk som inte är så insatta dödar hockeyandan så tröttnar man!
Man vill att hockeyn ska handla om bra hockey och inte ett ständigt krig mellan finnar och svenskar, tänk till och kom ner på jorden och ta på din supporter tröja och stå för den men förbanna, ta matchen som den kommer!

Jönnet

Dagen har bestått av att shoppat eller vart med i alla fall, köpt två par skor för 50 e så de är ganska skönt! Och en tröja så jag har inte shoppat så mycke om vi säger så :) 
annars har vi tagit de lugnt och hängt på mossen, jätte trevligt! :)
Ikväll är det däremot middag med nästan alla i Bunn så det längtar vi till :)

Imorn drar vi oss hemåt! Men hockeyn är på en sån taskig tid!!!!!!!! Åh vi åker ju bil eller väntar på båten den tiden :( skit.
Den kommer va så sjukt jämn och man kan faktiskt inte säga vem som kommer vinna! Sverige har mött lätta lag hittills så man vet inte riktigt vad som går för ännu medan Finland har mött de lite bättre lagen så ja, vi får se hur det går! ;)

Hej Finland!