fanny visar muuuusiiic

 

Fredag, äntligen fredag!

Har precis kommit hem från jobb, en timmes haha. Och har käkat frukost och ska väl städa lite i rummet och fixa mig för fanny och jag måste ta tackkort, kommer ju gå sådär när hondär fröken på ärten eller va de heter sover.
Annars är det examenskaffe på listan idag och imorgon är det samma sak men ett kraftigare firande ;)
 
På måndag börjar sista veckan på jobbet, herregud vad snabbt det har gått! Sjukt!
Vad jag kommer missa de små liven alltså... uh.
 
Nu måste jag fixa lite, haaaa deee! 
Syns väl i dimmorna!

27/05/2014/20.33

Inatt drar jag iväg till Finland med mamma, pappa, kim, mommo och pajen och johanna för att ta hem fanny från pargas. Hon tar examen!! 
Grymt att hon äntligen kommer hem ett tag, har nog saknat min andra halva :)
Däremot så saknar man sin egen dag, få göra om studenten sku ja kunna göra hundra gånger om! Det var så sjukt roligt och domhär dagarna e ju skit viktiga och roliga! Ah glömmer aldrig mina sista dagar i skolan, hade så sjukt kul och studenten var nog den bästa dagen i mitt liv så, sup lugnt studenter! ;) Ska väl fira mejsjälv lite på lördag med alla andra, gjorde aldrig det här på åland hehe :)
 
Annars så är ja inne på näst sista veckan på jobbet, sjukt att ett år har gått så snabbt! galet vad jag kommer sakna barnen! Är nog glad att jag har fått chansen att jobba just med dehär barnen som har varit, för de har varit otroligt lärorikt! :)
Jag har då fått ett jobb till hösten!! Vikariat på Sviby daghem, jättttteee roligt! :) Tråkigt att bara ha vikariat men man måste börja någonstans! :)
 
Sommarn har ju börjat komma men nu försvann den ju lika hastigt igen, is kallt ute! Barnen var som is när dom kom in idag  på jobbet :o 
Men man kan ju hoppas att värmen kommer tillbaka eller att sommar kommer överhuvudtaget! 
 
Nej nu måste jag föra över bilder innan jag somnar.. 
 
ha de!