gör alla dagar bättre

Lagkalas

Hade lagkalas igår, shit va kul det var! Sånhärnt måste man göra, vi alla hade kul värkade det som i alla fall!
Jätte roligt faktiskt, vi käkade tacos tillsammans och spelade massa spel och gjorde en massa utmaningar, men de va så roligt att alla ville vara med och göra grejerna! :)
Känns som att laget e lite tajtare nu!
 
Så imorgon är det redo för första matchen för säsongen och jag har blivit förkyld över natten................. ..... ... ... .. . va fan. Har varit halvt länge men inatt så har jag jätte mycket i bihålprna och i huvet.Så men jag ska nog spela ändå! Taggad men cp nerövs. Vi är nog redo till vissa delar och jag tror nog att vi kan klara dethär jätte bra bara vi fokuserar på att spela hem, och skjuta på mål alla chanser vi får! 
Men kul ska de blir med rutinerna till matcherna igen! Vi har ju faktiskt ett guld att försvara! ;)
Men vi försöker nog så gott vi kan iår :)
 
kom å kolla om ni inte har nått annat att göra, på islandia 14.20!
 
ha de!

Lång vecka

känns som att dessa dagar har gått i snigelfart.. uh va jobbigt det är! 
Men annars så rullar allt på, kom hem nu med galen huvudvärk så ha legat i sängen å degas om en gris en stund så nu är det väl säkert bättre ;)
 
På torsdag är det dags för matti och jag att dra på En skam för sverige på Alandica, ser sjukt mycket fram emot det! Ska bli as kul! 
Sen i helgen så är det dags för första hockeymatchen! Hemma mot Linköping, ett nytt lag denna säsong så vi vet inte hur de spelar alls, spännande. Jag själv tycker inte riktigt att vårt lag är redo för att spela ännu, sku nog behöva öva en massa powerplay å boxplay.. uh. Men vi tar å gör ett försök i alla fall! Håller alla tummar i världen att vi vinner :D
 
Annars så e ja mera aktiv på fotobloggen, instagram, tumblr och fejjjjan. Så ja hejdå för ett tag igen nu då