someday

Lördagar kan vara den bästa dagen på hela veckan, får vakna när man vill och lucifer springer upp i sängen kurrandes (vilket han gör alla dagar) och man har hela dagen framför sig att, som idag, kolla hockey och sen iväg och hänga med Linnea och Lina, sjukt kul! 
 
Hittade en mixer i våra skåp vilket jag inte trott att vi ägt what a nice suprise! haha.
Men det är dock omöjligt att försöka laga något i köket då lucifer ska slicka på allt, ALLT. Man blir tokig.. tur att han är söt ;)
 
Nu skriker Lucifer som en stucken gris så nu måste jag släppa ut honom, ha de!
 
 
Btw klättrade han ut nu å sprang iväg ifrån fönstret.

yoyoyo

Idag hade vi planeringsdag på jobbet, skönt! Faktiskt, kändes som att det var mindre att göra dethär året och inte lika stressigt.
 
Var också på DT idag, ska få reda på hur handen ser ut nu! Spännande att se hur de ser ut efter operationen, hoppas att det ser bra ut och att inget är förstört sen då jag föll..
 
Imorgon ska jag ta de lugnt, som jag gör nu heh, för matti är iväg och röjer så jag tar väl hand om kattn jag då! Och åka å glo lite hockey, ha de!
 
 

yes sir

Ibland känns livet så jävla meninglöst, några små händelser kan skapa kaos eller några ord kan skapa en mur att rasa. Justnu känns det så.
Ett band man skapat i flera år har just rivits av, helt i onödan. För sin egne beundran, but why?
 
Känns som att saker bara lägger sig i en hög på mig och försöker så hårt att få mig att ge vika.
 
Tur att jag har hockeyträning nu, det enda som får mig på bra humör och min älskade lucifer som ligger på mig och bara vil ha kärlek.
 

Ha de så kommer jag med ett positivare inlägg en annan dag,