Midsommar helg

Då var midsommar för iår avklarat, med inte så bra väder men grymt bra sällskap och god mat så vart det lyckat!
Hade sjukt roligt! Vi sjöng snapsvisor, drack öl, sjöng, dansade och ja allt kan man undra! ;)
Nej men ett sjukt tack till alla som var med! Idag är man mör, eller igår var men med men nu börjar man snart bli människa igen. 
Idag är det även dags för den traditionella midsommar avslutande middagen, så den ska göras och sen vet jag nog inte om man gör så mycket annat för imorn ska jag tidigt på jobb. Spännande.
 
Jo så nu får jag jobba extra på Sviby där jag även ska ha vi höst så det är ju passligt att jobba in sig lite! :)
Så nu ska jag "öppna" på jobbet, men det är sammanslaget när det är så några barn så vi ska se hur jag ska sköta mig, har inte allt på g ännu men de kommer väl!
 
Nej nu måste jag göra annat än att ligga på golvet och se på serie, hehe. 
 
ha de!

Fuck cancer Fuck cancer Fuck cancer

Fuckfuck far åt helvete med cancer! Far åt helvete med dendär jävla sjukdomen! Åh så jävla orättvist här i världen. Skit. Satan.

if i was a hippo i'll lay on the beach all day

Nå hej, igår trodde jag att jag hade fått en galen bakfylla men de visade sig vara en fökylning så ingen mat fick jag i mej och har haft en hemsk feber hela natten och dagen och är förvånad nu att jag har kunnat röra på mej lite.
Ganska jobbigt men ändå, skönt att få den nu när man e ledig och inte jobbar för fullt! Så hoppas att den försvinner ganska snabbt för det är nog jobbigt att vända och vrida sig hundra gånger på natten.
 
Annars så vet ja inte faktiskt, har as mycket att göra men idag orkar jag såklart inte göra nått men ja . Här är lite musik åt folket i alla fall.