Som man säger jämt, livet är kort och orättvist men samtidigt så jävla vackert

En vanlig fredag blev till en grymt känslosam stund, alltså fast man bara känner folk på avstånd så finns dom. Där när man har träffats på fyllan och skrattat.
Hoppas alla lär sig av deras misstag för dethär är redan en man för mycket bort från vår värld igen. Fan tänker det inte sluta?
Vila i frid Hugo! Och alla mina tankar går till hans familj men också till John.

Så igår blev det mys framför tvn med Numelins och idag ska man göra nått tills det blir middag på rödhäll och lite rådjurs jakt! ;)

Ha de! Ta vara på er!

Äpple

Drog just av plastet på iphonen, haha nog är man skötsam. Är som en ny förutom låsknappen, hela systemets ceppande, ja nästan ny.

helloo

man kan ju inge annat än älska vädret ute, förutom den as dåliga luft det blir på jobbet men annars då är det perfa! :)
Har stigit in i tredje veckan på nya jobbet, det är awesome! Nytt men det är kul, kan nog alla namn redan men det ska fås ihop med ansiktet också med det löser sig!
Idag var de mys frukost med fästmannen och sen jobb en halvtimme tidigare, för att jag e så dum som inte kollar jobbtiderna och klockan... så ja men sen vare middag på dinos med Nathalie som gällde. Så otroligt skönt att träffa denna människa igen! Herregud vad man har saknat henne, äntligen tar man tag i att träffas igen :)

nuså ska jag ett dera dra mig ut till lemland eller dra på mig mjukis och landa i soffan..... hmmm. vet inte riktigt vad som låter skönast ;)

nej men sitter i en kamp om att köpa nya pumps, för måsta sälja mina andra så ska se nu lite, har sökt i två dagar men man ska nog hitta nått ;)

nu ska ja gå ner tror ja, kanske kan komma på vad ja ska göra nu, ha de!